Nagyobb, összetettebb weboldalak

Komolyabb, összetettebb weboldalak

Nagyobb weboldal

Egy nagyobb, komlyabb, összetett weboldal nagyon sok tartalommal rendelkezik, olyan nagyobb cégeknek ajánljuk, akik be szeretnék mutatni termékeiket. Hosszabb leírásokat találhatnak a felhasználók az oldalon, melyeken keresztül megismerkedhetnek az adott céggel.


Ez ilyen jellegű weboldalakon a cég összes imformációja megtalálható, legyen az álláslehetőség, gyakornoki pozíció, viszonteladói kínálat, a termékeivel kapcsolatos tapasztalatok, fejlesztések.
Ezek a weboldalak akár blogrendszerrel is rendelkezhetnek, melyek a nagy tartalom átláthatóságát könnyítik meg. De akár egy webáruház motor is beépíthető, így a felhasználó közvetlenül ezen weboldalon keresztül is megvásárolhatja a cég termékeit.
Egy másik jó példa erre, a hotelek szállodák weboldalai melyen keresztül a felhasználó informálódhat a szoba árakról, a szálloda felszereltségéről, lehetőségekről továbbá akár azonnal szobát is foglalhat, melyen keresztül naprakész információt kaphat a szálloda szabad szobáiról. Biztos sokan voltak már úgy, hogy szobát szerettek volna foglalni, de az áron kívül semmilyen információt nem kaptak a hotel szabad szobáinak számáról, mely csak a kapcsolatfelvétel után derült ki, mely idő alatt akár be is telhetett a szálloda, ennek elkerülésére naprakész dinamikus foglalási rendszer is üzemeltethető ezen oldalakon.

2017 © Copyright. Designed by swebdesign.hu

Keresés