Bemutatkozás

Rólunk

Bemutatkozás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a web programozás terén, elsősorban (CMS - Content Management System) rendszerekkel dolgozunk, de természetesen egyéni problémákat is tudunk kezelni, leprogramozni. Webáruházat elsősorban CMS valamint open source rendszerekkel készítünk. A CMS és open source rendszerek nagy előnye, hogy viszonylag gyorsan elkészíthetőek, akár nagyobb siteok, webáruházak is, nem kell, hogy az ügyfél több hónapot várjon weboldalára.
Továbbá jól bevált, letesztelt kóddal működik, melyet profi igen hozzáértő programozó csapat fejlesztett ki évek alatt. Számos olyan funkció benne van, illetve olyan funkciókkal bővíthető, melynek fejlesztése egy hagyományos weboldal esetében több hétbe és ezáltal akár több 100 ezer forintba is kerülne. Egy jó példa erre egy komolyabb webáruház, a mai webáruházak igen összetettek, akár több 10, de akár 100 funkcióval is rendelkezhetnek (bővebben itt), melyek egyéni programozása igen sok időt venne igénybe és ezzel együtt igen nagy költségbe is kerülne. Előfordulhat, hogy több 100 ezer forint kifizetése után az ügyfél nem kap egy a mai kornak megfelelő tudással és dizájnnal bíró weboldalt. Ugyan ez érvényes pl. egy blogmotorral rendelkező weboldalra is, de az összes olyan weboldalra, ami összetettebb, bonyolultal, sok igényt kell kiszolgálnia rengetek funkcióval ellátva és emellett a mai kornak is megfeleljen.

A weboldal elkészültével a rendszer adminisztrációja, további kezelése, rendkívül felhasználóbarát, így az ügyfél könnyen kezelheti, vihet fel új tartalmakat is önállóan, így megint csak elkerülve a további oldalkezelési költségeket. 

2017 © Copyright. Designed by swebdesign.hu

Keresés